QUE SON
   
  PER QUE
   
  ON
   
  CONDICIONS
   
  CONTACTAR
   
  LES FOTOS-2004
   
  LES FOTOS-2005
   
  LES FOTOS-2006
 

Els Encuentrillos, es celebraran a llocs on les condicions de les infraestructures segures per la bicicleta, permeten que les famílies gaudeixin, de la bicicleta, com les Vias Verdes, rutes ciclistes, pistes no motoritzades o carreteres amb poc trànsitLes dates son del 20 al 28 de Juliol del 2013 a Catalunya al parc natural de la zona volcanica de La Garrotxa

L'historia:

Encuentrillos 1999 : Catalunya a les terres Gironines, de la Garrotxa a Girona, per la Via verde del Carrilet i a Figueres per apropar nos a la costa i disfrutat de les platges de la Costa Brava. Aquests primers Encuentrillos, eren un petit viatge on no es feia ruta cada dia, si no que teníem un campament base. Pero ens vàrem moure amb tota la infraestructura a tres allotjaments. La Pinya, Figueres i Banyoles.

Els anys 2000 i 2001 varen haber Encuentros

Encuentrillos 2002 i 2003 : Navarra a Etxarri Aranaz, on es va constituir la nova modalitat dels actuals Encuentrillos, on disposem d'un lloc on ens instalem durant tots els dies que duren les vacances, on s'esmorzar, es sopa i es dorm, i d'on parteixen i arriben les excursions, es
realitzen activitats, jocs etc etc.

Encuentrillos 2004: Catalunya a la provincià de Tarragona a la comarca de la Terra Alta, en el municipi de Gandesa, concretament al Balneari de la Fontcalda, situat al mig de la Via verde de la Terra Alta que ens porta del Pinell de Brai fins a Roquetes (Tortosa) amb 26 Quilòmetres de via verde condicionada.

Encuentrillos 2005: Burgos coincidim en les dates amb els encuentros organitzats per CONBICI. Per primer cop es celebren a l'hora els encuentros i els encuentrillos.

Encuentrillos 2006: Castelló (Camping d'Altura) aprofitarem l'estructura d'un antic ferrocarril acondicionada actualment com a Vía Verde, de l'horta valenciana a els alts de Barraca anomenada "Ojos Negros".

Encuentrillos 2007: Catalunya al parc natural de la zona volcanica de La Garrotxa al prepirineu, aprofitarem l'estructura d'un antic ferrocarril acondicionada actualment com a Vía Verde, l'antic Carrilet d'Olot a Girona amb 54 Kms habilitats per un us segur de la bicicleta.

Encuentrillos 2008: Terol a l'Estació de Mora de Rubielos pertanyent, malgrat el nom, a Albentosa, en la província de Terol i just en el centre de les comarques de Gúdar i Javalambre.

Encuentrillos 2009: Navarra a El Camping Acedo, que està situat a la localitat d'Acedo, zona mitja de Navarra, en Terra Estella, entre les serres de Lokiz i Codes, en la Vall de la Berrueza. Aprofitarem l'estructura d'un antic ferrocarril acondicionada actualment com a Vía Verde, V.V. de F.C VascoNavarro 2 amb 26 Kms habilitats per un us segur de la bicicleta.

Encuentrillos 2010: Catalunya a Arnes, Terra Alta, població de Tarragona. La població es localitza en un turó al costat del riu Algars. El poble d'Arnes esta declarat bé d'interès cultural, en la categoria de conjunt històric . Aprofitarem l'estructura d'un antic ferrocarril acondicionada actualment com a Vía Verde, V.V. de La Terra Alta amb 23 km i la V.V. del Val de Zafán amb 33,6 Kms habilitats per un us segur de la bicicleta.

Encuentrillos 2011: França a Les Landas, població del sur de la França Atlantica. Varem descobrir un lloc on anar amb bicicleta es el normal.

Encuentrillos 2012: a Lekumberri-Navarra.